10/16/2008

Spent stemning i Brussel

På gårsdagens pressekonferanse brukte Europaparlamentets president mye tid på å forsikre folk om at finanskrisen ikke kom til å stjele fokus fra kampen mot klimaproblemene. - Hvis ikke EU gjør noe, er det ingen som gjør noe, ble det sagt. I dag er stemningen mer spent, som følge av at flere land i Øst- Europa har truet med å legge ned veto mot opplegget for EUs klimapakke. Forståelig nok er de engstelige for at næringslivet ikke er i stand til å takle kostnadene ift de foreslåtte reguleringene i klimapakka.

Allikevel er det viktig at EU får på plass klimapakka nå, ellers henger de internasjonale klimaforhandlingene i København i en tynn tråd.

1 kommentar:

Unknown sa...

Tror de som er tilhenger av EU kanskje er litt kunnskapsløse. Beklager å måtte si dette, men de som gidder sette seg inn i Lisbon Treaty eller hvordan det politiske systemet innad i EU fungerer idag.

Jeg kunne hatt en lang utredning, men tror ikke folk tar seg tid til å lese så nøyer meg i første omgang å linke til 1 film om EU. som du ser av datoene er den rimelig fersk...

http://www.liveleak.com/view?i=c40_1203103874

Det kommer mye her for de som vil lære..

http://mellqvist.wordpress.com

EU er IKKE en bra ting. Omtrent like bra som NAU (North American Union) en sammenslåing av USA, mexico og Canada, men hvor mange her har hørt om den?

NEI TIL EU!!